Opdrætter

Kennel Cleohov:

Min tævehvalp Ussi Las Ksiezniczek udviklede sig med tiden langt ud over mine alle forventninger, både mentalt, sundhedsmæssigt og eksteriørmæssigt. Derfor begyndte jeg at tænke på hvalpe, da jeg synes min tæve har noget at tilbyde. Som dyrlæge lægger jeg især vægt på mental og fysisk sundhed hos mine hunde, derfor er min tæve blevet grundigt undersøgt inden hun blev sat i avl. Min drøm er en fysisk sund og mentalt stabil robust hovawart med kant. Selvbevidsthed, mod, energi og en vis portion af selvstændighed hører med til hovawartens racestandard som vagt- og brugshund. Disse egenskaber vil jeg gerne fremme hos mine hvalpe. Stærk psyke og velafbalanceret temperament er for mig vigtigere end specifikke brugsegenskaber, selv om det sidste selvfølgelig er ”nice to have” J. Jeg vil også gerne føre videre den lidt tungere kropsbygning, som i de sidste år i nogle opdrætteres forsøg på at skabe en meget let og hurtig brugshund er gået stærkt tilbage.
Min hjemmeside:  http://cleohovs-hovawarte.dk/

Kennel Hovafreude:
Kennel Hovafreude er et lille stueopdræt, beliggende i Nordsjælland. Vi har fokus på socialisering og sunde, glade, veloplagte og velfungerende hunde. For at bidrage til racens positive udvikling, primært med hensyn til mentalitet og sundhed, opdrætter vi hvalpe efter avlskårede forældredyr og baseret på anbefalinger fra DHK’s avlsudvalg.
Hvalpene får hos os lagt den første del af fundamentet til den videre træning, uanset hvilken type træning hvalpenes nye familier vælger. Vi stimulerer de små hvalpe med The Biosensor Program (se mere på hjemmesiden), introducerer dem for klikkertræning osv.
Vi sætter stor pris på at følge hvalpenes videre liv, bl.a. via en lukket Facebook-gruppe, hvor hvalpeejerne kan udveksle erfaringer, få hjælp til træning, vise billeder og film osv
Vores egne hovawarttæver træner lydighed på konkurrenceplan. Jeg er selv fuldtids professionel hundeinstruktør med egen hundeskole.
www.hovafreude.dk

Kennel Hovahome

Mit navn er Tanja Andersen, jeg bor på Fyn med mine tre børn og min kæreste. Jeg hentede min første tæve Safi i Tyskland i 2012. Hun er en meget social, imødekommende og en god familie- og vagthund, der har sat tre skønne kuld hvalpe i verden.

I 2018 hentede jeg min anden tæve i Slovakiet – Vigga. Og fra Safis tredje kuld i 2019, har jeg beholdt den blonde tæve Afi.

Jeg har gennemgået DKK opdrætter uddannelsen og har erhvervet mig kennelnavnet ”Hovahome”
Jeg vil gerne bidrage til at avle mentale sunde hunde, der er sociale og gode familiehunde, samtidig med, at de kan passe på huset og familien. Jeg kigger selvfølgelig på generel sundhed, god mentalitet når faren til hvalpen skal vælges,
De hvalpe jeg har haft, er vokset op inden i huset, og hvor de bla. socialiseres af mine tre børn, samtidig med at de bliver udsat for husets almindelige lyde og  liv.
Jeg vægter at finde de rette hvalpekøbere til den rette hvalp, da det er vigtigt at hvalp og køber passer sammen, således at de har mange gode år sammen.
Min dør er altid åben for en snak, og eventuelle interesserede hvalpekøbere er meget velkomne til at ringe, skrive eller komme.
Jeg kan kontaktes via https://www.facebook.com/hovahome/ eller på tlf 40241606 – eller se mere på hjemmesiden www.hovahome.dk

Kennel HoviBonitas
Vi har haft Hovawart siden 1997 og har stueopdræt af hvalpe. Vi arbejder for at få fysisk og psysisk sunde hvalpe og benytter os af DHK’s avlsudvalgs anbefalinger af valg af avlshan.
Se mere på www.hovibonitas.dk

Kelstrup Hovawart
Se mere på www.hova-kelstrup.dk

Kennel Nøruphus’
Mit kennelmærke er Nøruphus’, navnet kommer fra en gård jeg boede på tidligere.
Jeg har haft kennelmærke ved DKK, siden 2002.
Jeg har et lille opdræt af racen Hovawart og har lige nu nogen stykker boende hos mig og min familie. Jeg træner i politihundeforeningen – Vejle afd.
Jeg har stueopdræt, hvor hvalpene er inde i huset, sammen med familien, hvor de bliver vant til alle hverdagens lyde og rutiner…Mit mål er at opdrætte hovawarter, der både i temperament, fysisk og i exteriør er korrekte og jeg avler kun på forældredyr der er avlskårede, da jeg mener det giver et godt indblik i hunden som helhed… Jeg er altid åben for en snak om hovawarten og derfor er interesserede altid velkommen til at ringe eller besøge os og vores hunde…
Jeg syntes opdrættet er utroligt spændende, lærerigt og sjovt!!  Og så er det også hårdt arbejde…
www.noeruphus.dk

Kennel Von Breinberg
Lejlighedsvis stueopdræt efter avlskårede forældre.
Vi bor i Midtjylland og har haft hovawarter siden 1989.
Se vores hjemmeside for mere info.
www.breinbergs.dk

The Traveling Hovi
Vi hedder Ruth og Jette. Vi bor i et dejligt villakvarter i udkanten af Odense. Ruth arbejder som socialpædagog på et bosted. Jette er førtidspensionist og er hjemme ved Indy hele dagen.
Vores filosofi er at opdrætte rolige og stabile familiehunde, som samtidig er vagtsomme og kan passe på familien og hjemmet.
Hvalpene vokser op i huset sammen med os. Vi vil tage hvalpene med ud og oplever en masse forskellige ting og steder, inden de forlader os, når de er minimum 8 uger gammel.
Vi vægter et velafbalanceret temperament og at sundheden er i top.
Indy arbejder som besøgshund på et bosted for udviklingshæmmede. Hun været med på arbejde lige siden hun var 10 uger gammel. Hun elsker at være sammen med beboerne og giver dem meget livsglæde når de hygger sig sammen.
Indy er certificeret læsehund og er tilknyttet det lokale bibliotek og skole. Vi er naturligvis meget stolte over at Indy besidder den ro og tålmodighed der skal til for at kunne varetage de jobs hun har. Vi håber at kunne viderebringe dette i vores avl.
Alle hvalpe sælges med DKK stambog og købskontrakt.
Du kan læse mere på www.the-traveling-hovi.dk
Samt: følge hende på Facebook  som Indy, the traveling hovi

 Kennel Gejsinglund:
Kennel Gejsinglund, Midtjylland.
Lille kennel fra 1993 med lejlighedsvis opdræt af hvalpe efter avlskårede forældredyr.
www.Gejsinglund.dk