Udstilling i udlandet 2018

Kære alle, hvem der vil repræsentere vores smukke danske hovawarter til klubudstillinger i Tyskland??? Vi har lige fået indbydelser fra 2 tyske venneklubber: Rassezuchtverein für Hovawart-Hunde (RZV) og fra Hovawart Zuchtgemeinschaft Deutschland (HZD). Begge klubber er medlem af International Hovawart Federation, derfor kan den vindende hanhund og den vindende tæve på de 2 klubudstillinger vinde certifikat til IHF-championat, hvilket er det ypperste trofæ i Hovawart udstillingsverden.

RZV Clubsiegerschau 2018 – d. 8. Juli 2018 i Wasbek (kun 100 km syd for den tyske grænse, er vi ikke heldige i år  ? ). Dommere: Kirsten Wesche (DE), Eveline Hohmann (DE), Denise Gaudy Jaggi (CHE). Tilmeldingsfrist d. 8. juni! Sidst på dagen afholdes der en præsentation af avlshanner. Link til hjemmesiden: https://www.nord-nordost.hovawart.org/…/655-clubsiegerschau…

HZD Clubschau 2018 – d. 15. juli 2018 i Gelsenkirchen (det er noget længere end Wasbek, men tager vi da ikke i forvejen langt væk på ferie  ? ). Dommere: Annette Gund, (CHE), Elena Skvarilova (SK), Petra Krivy (DE). Timeldingsfrist d. 30. juni! Præsentation af avlshanner vil finde sted dagen før, d. 14. juli sammen med avlsdag. Link til hjemmesiden: https://www.hovawarte.com/…/HZD_Ausschreibung.2_Clubsiegers…

Kom ud af busken, vær ikke bange, prov noget nyt, det er rigtigt sjovt, vi har rigtig fine hunde i Danmark, men hvem ved det hvis vi ikke viser dem… så vis din hund  . Der er altid en god stemning på klubudstillinger i Tyskland, lige som hos os. Og sidst, men ikke mindst – fantastiske kager …. 

NORD-NORDOST.HOVAWART.ORG
Hovawart Landesgruppe Nord-Nordost – dieser Webauftritt informiert über den Hovawart sowie das Geschehen in der Landesgruppe Nord-Nordost im Rassezuchtverein für Hovawart Hunde e.V.