Nyt fra Dansk Kennel Klub – Nordisk certifikater

Til DKK’s kredse og samarbejdende specialklubber

Kære alle

Til jeres orientering vil kennelklubberne i Nordisk Kennel Union (NKU) fra og med 2018 indføre en ny kategori af udstillinger kaldet Nordiske Udstillinger.

Udstillingerne afholdes i Finland, Island, Norge, Sverige og Danmark. På udstillingerne konkurrerer man om et nordisk certifikat, som vil være et skridt på vejen mod det nordiske championat.

De nordiske udstillinger er ikke internationale. Det vil sige, at man på disse udstillinger i stedet for CACIB til internationalt championat konkurrerer om certifikat til nordisk championat.

Certifikat til det danske championat kan opnås både på de nordiske og på de internationale udstillinger.

På de nordiske udstillinger vil der – ligesom på DKK’s øvrige udstillinger – blive dømt efter de nordiske landes fælles udstillingsregler.

Detaljerne vedrørende tildeling af nordisk certifikat og nordisk championat vil blive offentliggjort sammen med DKK’s udstillingsreglement for 2018.

Til næste år vil der blive afholdt 2 nordiske udstillinger i Danmark: Fredag den 11. maj 2018 i Roskilde (DKK) og lørdag-søndag den 4.-5. august 2018 i Billund (DKK’s Kreds 5).

I 2019 vil der også blive afholdt 2 nordiske udstillinger i Danmark: Fredag den 10. maj 2019 i Roskilde (DKK) og fredag den 21. juni 2019 i Vejen (DKK).

 

Vi medsender vedhæftet de opdaterede udstillingsprogrammer.

Se her: Program for DKK’s internationale og nordiske udstillinger 2018       
           Program for DKK’s internationale og nordiske udstillinger 2019

 

Med venlig hilsen/Best regards

DANSK KENNEL KLUB